Вінницький коледж економіки та підприємництва ТНЕУ

Всеукраїнська науково-практична конференція 2019

Вже доброю традицією у Вінницькому навчально-науковому інституті економіки та Вінницькому коледжі економіки та підприємництва Тернопільського національного економічного університету стала Всеукраїнська науково-практична конференція: «Напрями модернізації фінансово - економічної системи держави, регіонів, підприємств, організацій».

Важливою подією у рамках конференції стало підписання меморандуму про співпрацю між Вінницьким міським судом Вінницької області та Вінницьким навчально-науковим інститутом економіки Тернопільського національного економічного університету. Документ підписали Голова суду АНДРІЙ ВАСИЛЬОВИЧ МИХАЙЛЕНКО та директор ВННІЕ ТНЕУ БОРИС ВАСИЛЬОВИЧ ПОГРІЩУК. Також було підписано меморандум про співпрацю між Головним територіальним управлінням юстиції у Вінницькій області та Вінницьким навчально-науковим інститутом економіки Тернопільського національного економічного університету. Документ підписали начальник управління ЮРІЙ ВАСИЛЬОВИЧ КРУГОЛЬ та директор ВННІЕ ТНЕУ БОРИС ВАСИЛЬОВИЧ ПОГРІЩУК.

Умовами Меморандумів передбачено участь професорсько-викладацького колективу та студентів юридичного факультету у спільних наукових заходах (форумах, симпозіумах, семінарах), проведення тренінгів, навчально-виробничих практик тощо.

У конференції прийняли участь - Левченко Олег Васильович – директор Вінницького центру розвитку місцевого самоврядування; Цехановський Ігор Леонідович – начальник управління фінансового та господарсько-інформаційного забезпечення - головний бухгалтер Департаменту фінансів Вінницької ОДА; Захаревич Анатолій Михайлович – заступник директора з продажів Вінницької РД СГ «ТАС»; Польова Олена Леонідівна – д.е.н., доцент, доцент кафедри фінансів, банківської справи та страхування Вінницького національного аграрного університету; Сірко Анатолій Васильович – д.е.н., пофесор, професор кафедри гуманітарних і фундаментальних дисциплін Вінницького навчально-наукового інституту економіки ТНЕУ; Дем`янишина Олеся Андріївна – к.е.н., доцент, доцент кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки Навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини; Струкевич Олексій Карпович – д.і.н., професор, завідувач кафедри філології та гуманітарних наук КНЗ «Вінницька академія неперервної освіти» молоді вчені та студенти з багатьох навчальних закладів.

Адміністрація інституту висловлює подяку усім гостям конференції, викладачам, студентам та бажає подальшого розвитку та процвітання на науковій ниві.


 
Всеукраїнська науково-практична конференція-2024

Вінницьким навчально-науковим інститутом економіки

Детальніше >>
 
20 березня та 5 квітня 2024р. студенти групи ПРвн-41 на чолі з Тетяною Вдовиченко та Ігорем Носальським відвідали Вінницький апеляційний суд.

Детальніше >>
 
Досягнення викладачів

Викладач історії та права ВСП Віницького фахового коледжу економіки та підприємництва ЗУНУ

Детальніше >>
 
Співпраця ВННІЕ ЗУНУ та ВФКЕП ЗУНУ з відділом розвитку об'єднань співвласників багатоквартирних будинків Вінницької міської ради.

Співпраця ВННІЕ ЗУНУ та ВФКЕП ЗУНУ

Детальніше >>
 
Вінницький навчально-науковий інститут економіки ЗУНУ та Вінницький фаховий коледж економіки та підприємництва ЗУНУ продовжують примножувати лісові насадження.

Вінницький навчально-науковий інститут економіки ЗУНУ

Детальніше >>
 
Днями студенти груп ПСвн-11 та ПСвн-21 на чолі із Наталією Русланівною Горлач та Мартою Олександрівною Ковальовою мали змогу вперше познайомитися з ТОВ «Чотири лапи Україна»

Детальніше >>