Вінницький коледж економіки та підприємництва ТНЕУ

План заходів до тижня Права Кафедри правознавства і гуманітарних дисциплін ВННІЕ ЗУНУ

09.10.2023 р.

10:00 Екскурсія до Вінницького міського суду Вінницької області із студентами-правниками 1,2,3 курсів ВННІЕ ЗУНУ для ознайомлення з діяльністю суду та зустріч із суддею Русланом Каленяком.

10.10.2023 р.

11:30 Благодійний ярмарок «Сила в єдності» на підтримку військових ЗСУ за участю студентів ВННІЕ ЗУНУ та ВСП ВФКЕП ЗУНУ (площа перед інститутом) діє дрес-код :вишиванка.

13:30 Просвітницький захід для студентів ВННІЕ ЗУНУ та ВСП ВФКЕП ЗУНУ за тематикою «Основи виникнення прав людини», а також висвітлення діяльності Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини. Спікери: - Регіональний координатор взаємодії з громадськістю Уповноваженого ВРУ з прав людини у Вінницькій області Наталія Гурковська; - Головний спеціаліст Відділу сприяння роботі регіональних представництв Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Ігор Олійник (актова зала ВННІЕ ЗУНУ).

11.10.2023 р.

10:00 Зустріч студентів-правників 1-4 курсів з начальником відділу поліції № 2 Вінницького РУП ГУНП у Вінницькій області, майором поліції Олександром Левчуком (відділ поліції № 2 Вінницького РУП ГУНП у Вінницькій області).

12.10.2023 р.

10:30 Відкрита лекція викладача ВСП ВФКЕП ЗУНУ Тетяни Вдовиченко та тему «Фінансова грамотність» за участю студентів-правовиків 3 курсу ВСП ВФКЕП ЗУНУ для студентів 1-2 курсів ВСП ВФКЕП ЗУНУ та ВННІЕ ЗУНУ (213 аудиторія ВННІЕ ЗУНУ). 12:10 Посвята в професію студентів-правників 1 курсу ВСП ВФКЕП ЗУНУ та ВННІЕ ЗУНУ (актова зала ВННІЕ ЗУНУ).

13.10.2023 р.

10:00 Екскурсія зі студентами - правниками 1,2,3 курсів до Вінницького обласного бюро судово-медичної експертизи. 12:00 Авторська пішохідна екскурсія «Вінниця – вінець Бога» доцента кафедри правознавства і гуманітарних дисциплін Світлани Творун за участю студентів-першокурсників ВННІЕ ЗУНУ для студентів 1-4 курсів ВННІЕ ЗУНУ (старт екскурсії- Замкова гора, тривалість екскурсії 2 год.)

 
Писанка і крашанка

Писанка і крашанка

Детальніше >>
 
Всеукраїнська науково-практична конференція-2024

Вінницьким навчально-науковим інститутом економіки

Детальніше >>
 
20 березня та 5 квітня 2024р. студенти групи ПРвн-41 на чолі з Тетяною Вдовиченко та Ігорем Носальським відвідали Вінницький апеляційний суд.

Детальніше >>
 
Досягнення викладачів

Викладач історії та права ВСП Віницького фахового коледжу економіки та підприємництва ЗУНУ

Детальніше >>
 
Співпраця ВННІЕ ЗУНУ та ВФКЕП ЗУНУ з відділом розвитку об'єднань співвласників багатоквартирних будинків Вінницької міської ради.

Співпраця ВННІЕ ЗУНУ та ВФКЕП ЗУНУ

Детальніше >>
 
Вінницький навчально-науковий інститут економіки ЗУНУ та Вінницький фаховий коледж економіки та підприємництва ЗУНУ продовжують примножувати лісові насадження.

Вінницький навчально-науковий інститут економіки ЗУНУ

Детальніше >>