Вінницький коледж економіки та підприємництва ТНЕУ

«Сила в Єдності» – благодійний ярмарок ВННІЕ та ВФКЕП ЗУНУ

«Сила в єдності !» це не просто гасло – це реалії українського сьогодення, адже лише разом ми здатні справлятися із надважкими завданнями, лише разом ми здатні допомогти, лише разом ми здатні здійснювати мрії !

В умовах повномасштабної війни в будь-якій галузі працювати надзвичайно складно. У закладів освіти ці складнощі – особливі. Адже процес навчання та виховання не можна ставити на паузу, університети та коледжі продовжують вдосконалюватися професійно та роблять все, щоб наші студенти були вмотивовані для навчання та допомоги, щоб в міру власних можливостей наближати Перемогу України, щоб не стати «втраченим поколінням», адже наша сила у єдності!

Саме тому 10 жовтня Вінницький навчально-науковий інститут економіки та Вінницький фаховий коледж економіки та підприємництва Західноукраїнського національного університету об’єдналися для допомоги ЗСУ та військовослужбовцям, які перебувають у нашому місті на лікуванні та реабілітації і провели благодійний Ярмарок «Сила в Єдності». Дякуємо всім, хто організував, випікав, готував, продавав, допомагав, купував, хто «вболівав» за успіх спільної праці!!! Усі виручені кошти буде передано на потреби ЗСУ та реабілітаційних закладів.

ВСІ ФОТО

 
Писанка і крашанка

Писанка і крашанка

Детальніше >>
 
Всеукраїнська науково-практична конференція-2024

Вінницьким навчально-науковим інститутом економіки

Детальніше >>
 
20 березня та 5 квітня 2024р. студенти групи ПРвн-41 на чолі з Тетяною Вдовиченко та Ігорем Носальським відвідали Вінницький апеляційний суд.

Детальніше >>
 
Досягнення викладачів

Викладач історії та права ВСП Віницького фахового коледжу економіки та підприємництва ЗУНУ

Детальніше >>
 
Співпраця ВННІЕ ЗУНУ та ВФКЕП ЗУНУ з відділом розвитку об'єднань співвласників багатоквартирних будинків Вінницької міської ради.

Співпраця ВННІЕ ЗУНУ та ВФКЕП ЗУНУ

Детальніше >>
 
Вінницький навчально-науковий інститут економіки ЗУНУ та Вінницький фаховий коледж економіки та підприємництва ЗУНУ продовжують примножувати лісові насадження.

Вінницький навчально-науковий інститут економіки ЗУНУ

Детальніше >>