Вінницький коледж економіки та підприємництва ТНЕУ

Так склалися обставини, що всі ми живемо в часі великої небезпеки, великих викликів, але однозначно маємо вийти з них сильнішими і сміливішими.

Кожен із нас має багато ласк: освіту, таланти, працю, друзів, батьків.

Отже, хто є ми? Всі ми одночасно не можемо керувати, впливати на певні події в нашій країні. Але ми, як ті, хто прагне кращої долі для себе, для своєї держави мусимо робити те, до чого покликанні, до чого здатні, до чого можливо, потрібно дорости. Саме тоді приходить великий мир! Зрештою, ми повинні творити, сприяти, зростати - професійно! Дозвольмо собі плекали мир!

І в першу чергу - кожен на своєму місці.

Юрист - це не лише професія, а й покликання. Мислити, аналізувати, читати, прагнути здобути істину - правду - це є завданням справжнього правовика.

Наша зустріч сьогодні, 12.10.23 року, зі студентами - юристами дозволила розгорнути виклики сучасності, поглянути в безпеку фінансової грамотності, планування майбутнього. Це також сміливість - навіть серед руїн будувати майбутнє!

Цінним є те, що молодь готова брати відповідальність навіть за майбутнє країни, де живемо. Тому що любимо! Тому що мріємо! Тому, сьогодні досліджували тему: Правові аспекти фінансової грамотності, адже це один із пріоритетів державної політики у багатьох країнах світу.

Разом із студентами будували стратегії з підвищення фінансової грамотності.

Сміливі та відважні молоді юристки - студенки четвертого курсу Софія Салецька, Даша Берешук працювали спільно, досліджуючи тему, аналізуючи та випереджуючи виклики сьогодення. Молоді, креативні та відважні стоять на сторожі правових норм в рамках закону! І нехай буде так, нехай правова держава має найкращих фахівців права, бо вони так потрібні для захисту і охорони!


 
Писанка і крашанка

Писанка і крашанка

Детальніше >>
 
Всеукраїнська науково-практична конференція-2024

Вінницьким навчально-науковим інститутом економіки

Детальніше >>
 
20 березня та 5 квітня 2024р. студенти групи ПРвн-41 на чолі з Тетяною Вдовиченко та Ігорем Носальським відвідали Вінницький апеляційний суд.

Детальніше >>
 
Досягнення викладачів

Викладач історії та права ВСП Віницького фахового коледжу економіки та підприємництва ЗУНУ

Детальніше >>
 
Співпраця ВННІЕ ЗУНУ та ВФКЕП ЗУНУ з відділом розвитку об'єднань співвласників багатоквартирних будинків Вінницької міської ради.

Співпраця ВННІЕ ЗУНУ та ВФКЕП ЗУНУ

Детальніше >>
 
Вінницький навчально-науковий інститут економіки ЗУНУ та Вінницький фаховий коледж економіки та підприємництва ЗУНУ продовжують примножувати лісові насадження.

Вінницький навчально-науковий інститут економіки ЗУНУ

Детальніше >>