Вінницький коледж економіки та підприємництва ТНЕУ

Піклування про свій стан та психічне здоров’я

Піклування про свій стан та психічне здоров’я – це життєво необхідна навичка для кожної людини, особливо в період стресу. Уміння зберегти внутрішній баланс дозволяє керувати будь-якими подіями в своєму житті.

Практичний психолог закладу Наталія Горлач провела в офлайн - форматі обласний семінар - тренінг в рамках роботи методичного об’єднання практичних психологів та соціальних педагогів Вінницької області за темою «Самодопомога + (SH+).

На сприяння Національній програмі психічного здоров’я та психосоціальної підтримки, яку ініціювала перша леді України Олена Зеленська, представництво ВООЗ в Україні впровадило навчання навичок самодопомоги з метою управління стресом. Першим кроком реалізації ініціативи зі стрес менеджменту є даний тренінг.

Мета курсу «Самодопомога плюс» звернути увагу на власне здоров’я, емоційний стан людини в стресовій ситуації. Вправи, які були представлені на семінарі – тренінгу для відпрацювання, зручно використовуються в повсякденному житті без зайвих витрат коштів та часу.

Учасники тренінгу, спільно з Наталією Горлач, виконували техніку «Допитливе споживання напою» та «Заземлення», які допомагають відчепитися з гачка важких думок. А також вчилися відійти від негативних спогадів, думок та долати «емоційні бурі».


 
Писанка і крашанка

Писанка і крашанка

Детальніше >>
 
Всеукраїнська науково-практична конференція-2024

Вінницьким навчально-науковим інститутом економіки

Детальніше >>
 
20 березня та 5 квітня 2024р. студенти групи ПРвн-41 на чолі з Тетяною Вдовиченко та Ігорем Носальським відвідали Вінницький апеляційний суд.

Детальніше >>
 
Досягнення викладачів

Викладач історії та права ВСП Віницького фахового коледжу економіки та підприємництва ЗУНУ

Детальніше >>
 
Співпраця ВННІЕ ЗУНУ та ВФКЕП ЗУНУ з відділом розвитку об'єднань співвласників багатоквартирних будинків Вінницької міської ради.

Співпраця ВННІЕ ЗУНУ та ВФКЕП ЗУНУ

Детальніше >>
 
Вінницький навчально-науковий інститут економіки ЗУНУ та Вінницький фаховий коледж економіки та підприємництва ЗУНУ продовжують примножувати лісові насадження.

Вінницький навчально-науковий інститут економіки ЗУНУ

Детальніше >>