Вінницький коледж економіки та підприємництва ТНЕУ

Oсвітню лекцію з превенції адиктивної поведінки для студентів коледжу провела запрошена спікерка Катерина Томова

Попередити захворювання набагато легше ніж лікувати - освітню лекцію з превенції адиктивної поведінки для студентів коледжу провела запрошена спікерка Катерина Томова, клінічна психологиня Львівського обласного клінічного наркологічного диспансеру, співзасновниця центру ментального здоров'я "Choice" та адлеріанка.

Що таке залежність, етапи формування залежності, тригер, "умовне дно", наслідки вживання та про терапію узалежнення в адлеріанському підході говорили на лекції.

Щиро вдячні Катерині за змістовну та цікаву лекцію. Ми віримо, що актуальні та практичні знання, отримані студентами під час цього заходу, сприятимуть формуванню в них усвідомленого ставлення до свого життя та здоров'я.


 
Писанка і крашанка

Писанка і крашанка

Детальніше >>
 
Всеукраїнська науково-практична конференція-2024

Вінницьким навчально-науковим інститутом економіки

Детальніше >>
 
20 березня та 5 квітня 2024р. студенти групи ПРвн-41 на чолі з Тетяною Вдовиченко та Ігорем Носальським відвідали Вінницький апеляційний суд.

Детальніше >>
 
Досягнення викладачів

Викладач історії та права ВСП Віницького фахового коледжу економіки та підприємництва ЗУНУ

Детальніше >>
 
Співпраця ВННІЕ ЗУНУ та ВФКЕП ЗУНУ з відділом розвитку об'єднань співвласників багатоквартирних будинків Вінницької міської ради.

Співпраця ВННІЕ ЗУНУ та ВФКЕП ЗУНУ

Детальніше >>
 
Вінницький навчально-науковий інститут економіки ЗУНУ та Вінницький фаховий коледж економіки та підприємництва ЗУНУ продовжують примножувати лісові насадження.

Вінницький навчально-науковий інститут економіки ЗУНУ

Детальніше >>