Вінницький коледж економіки та підприємництва ТНЕУ

Свято Helloween: Веселе Святкування та Добра Справа!

Свято Helloween: Веселе Святкування та Добра Справа! Студентська Рада коледжу організувала неймовірно веселе та захоплююче свято Helloween, яке принесло море позитивних емоцій і незабутніх моментів. Учасники свята не тільки долучилися до створення найкращих костюмів, але також створили неймовірну атмосферу для всіх навколо. З веселим настроєм, креативними образами та приголомшливими аксесуарами, студенти створили особливу атмосферу свята, яке залишиться в пам'яті надовго.

Але це ще не все! На цьому святі Студрада зібрали кошти на підтримку ЗСУ, яка дає гідну відсіч окупантам та міцно стоїть на обороні країни. Ми пам’ятаємо, що наша підтримка надзвичайно важлива для тих, хто захищає нашу незалежність! Нашими спільними зусиллями, добрими справами та щедрими пожертвами, ми можемо пришвидшувати нашу перемогу та настання миру! Дякуємо всім, хто долучився до цього заходу та допоміг зробити Хеллоуїн незабутнім.

Не пропустіть наші майбутні події та долучайтеся до добрих справ разом із Студентською Радою!


 
Писанка і крашанка

Писанка і крашанка

Детальніше >>
 
Всеукраїнська науково-практична конференція-2024

Вінницьким навчально-науковим інститутом економіки

Детальніше >>
 
20 березня та 5 квітня 2024р. студенти групи ПРвн-41 на чолі з Тетяною Вдовиченко та Ігорем Носальським відвідали Вінницький апеляційний суд.

Детальніше >>
 
Досягнення викладачів

Викладач історії та права ВСП Віницького фахового коледжу економіки та підприємництва ЗУНУ

Детальніше >>
 
Співпраця ВННІЕ ЗУНУ та ВФКЕП ЗУНУ з відділом розвитку об'єднань співвласників багатоквартирних будинків Вінницької міської ради.

Співпраця ВННІЕ ЗУНУ та ВФКЕП ЗУНУ

Детальніше >>
 
Вінницький навчально-науковий інститут економіки ЗУНУ та Вінницький фаховий коледж економіки та підприємництва ЗУНУ продовжують примножувати лісові насадження.

Вінницький навчально-науковий інститут економіки ЗУНУ

Детальніше >>