Вінницький коледж економіки та підприємництва ТНЕУ

08 листопада 2023 року відбулася онлайн-зустріч студентів економічних спеціальностей та викладачів Вінницького навчально-наукового інституту економіки Західноукраїнського національного університету та ВСП "Вінницький фаховий коледж економіки та підприємни

08 листопада 2023 року відбулася онлайн-зустріч студентів економічних спеціальностей та викладачів Вінницького навчально-наукового інституту економіки Західноукраїнського національного університету та ВСП "Вінницький фаховий коледж економіки та підприємництва ЗУНУ" зі стейкхолдерами, у якості яких виступили представники компанії IT-Enterprise. Ця компанія –лідер в галузі розробки ІТ-рішень, і вони мають понад 30-річний досвід у сфері автоматизації бізнес-процесів.

IT-Enterprise спеціалізується на створенні найскладніших ERP-систем, які успішно використовують відомі українські компанії, такі як Interpipe, Ferrexpo, ROSHEN та інші. Компанія також активно підтримує розвиток малого та середнього бізнесу та бюджетних установ, створюючи потужні програмні продукти ERP-класу «MASTER». Ці продукти – це гнучка та високопродуктивна платформа для бухгалтерського обліку та управління бізнесом, що може задовольнити потреби підприємств різних форм і розмірів.

У рамках зустрічі студентів та викладачів кафедри відбулося обговорення практикоорієнтованості освітніх програм кафедри економіки, обліку та оподаткування. Під час зустрічі учасники обговорили актуальні тенденції у сфері обліку та оподаткування, а також основні виклики, з якими стикаються випускники цих спеціальностей на ринку праці. Викладачі та студенти отримали цінний відгук від стейкхолдерів щодо важливості практичних навичок та знань у цих галузях. Дискусії на зустрічі сприятимуть вдосконаленню навчальних планів та покращенню якості освіти, що надається студентам у галузі обліку, економіки, підприємництва.

Також на зустрічі були обговорені можливості навчання студентів, сертифікації їх знань та доступу до навчальних матеріалів компанії. Бізнес-тренери IT-Enterprise підкреслили важливість володіння сучасними інформаційними системами для фахівців у галузі обліку, економіки та фінансів, і надали студентам можливість розширити свої знання та навички.

Ми щиро вдячні IT-Enterprise за їхню важливу роль у розвитку української IT індустрії та освіти. Сподіваємося на подальшу співпрацю та на наступні захоплюючі проекти, які разом ми зможемо реалізувати!


 
Писанка і крашанка

Писанка і крашанка

Детальніше >>
 
Всеукраїнська науково-практична конференція-2024

Вінницьким навчально-науковим інститутом економіки

Детальніше >>
 
20 березня та 5 квітня 2024р. студенти групи ПРвн-41 на чолі з Тетяною Вдовиченко та Ігорем Носальським відвідали Вінницький апеляційний суд.

Детальніше >>
 
Досягнення викладачів

Викладач історії та права ВСП Віницького фахового коледжу економіки та підприємництва ЗУНУ

Детальніше >>
 
Співпраця ВННІЕ ЗУНУ та ВФКЕП ЗУНУ з відділом розвитку об'єднань співвласників багатоквартирних будинків Вінницької міської ради.

Співпраця ВННІЕ ЗУНУ та ВФКЕП ЗУНУ

Детальніше >>
 
Вінницький навчально-науковий інститут економіки ЗУНУ та Вінницький фаховий коледж економіки та підприємництва ЗУНУ продовжують примножувати лісові насадження.

Вінницький навчально-науковий інститут економіки ЗУНУ

Детальніше >>