Вінницький коледж економіки та підприємництва ТНЕУ

10 березня 2023 року викладачем ВСП ВФКЕП ЗУНУ, д.е.н., проф. Інною Сисоєвою, було організовано та проведено зустріч зі стейкхолдером - Product Marketing Manager компанії РемОнлайн - Амалією Ель Ідріссі Муафік.

Розвиток світової економіки останніми роками визначається істотним впливом інформаційно-комунікаційних технологій, їх широким використанням в усіх сферах людської діяльності. Інформаційні технології є частиною сучасного життя не тільки людини, а й бізнес-процесів. Використання інформаційних технологій в управлінні підприємством здійснюється з метою ефективної та оперативної комп'ютерної обробки інформаційних ресурсів, зберігання великих обсягів економічно важливої інформації та передачі її на будь-які відстані в мінімальні терміни. З метою ознайомлення студентів із особливостями автоматизації управлінських процесів на підприємстві, 10 березня 2023 року викладачем ВСП ВФКЕП ЗУНУ, д.е.н., проф. Інною Сисоєвою, було організовано та проведено зустріч зі стейкхолдером - Product Marketing Manager компанії РемОнлайн - Амалією Ель Ідріссі Муафік. У зустрічі, яка проходила у змішаному форматі, взяли участь студенти та викладачі коледжу.


 
Писанка і крашанка

Писанка і крашанка

Детальніше >>
 
Всеукраїнська науково-практична конференція-2024

Вінницьким навчально-науковим інститутом економіки

Детальніше >>
 
20 березня та 5 квітня 2024р. студенти групи ПРвн-41 на чолі з Тетяною Вдовиченко та Ігорем Носальським відвідали Вінницький апеляційний суд.

Детальніше >>
 
Досягнення викладачів

Викладач історії та права ВСП Віницького фахового коледжу економіки та підприємництва ЗУНУ

Детальніше >>
 
Співпраця ВННІЕ ЗУНУ та ВФКЕП ЗУНУ з відділом розвитку об'єднань співвласників багатоквартирних будинків Вінницької міської ради.

Співпраця ВННІЕ ЗУНУ та ВФКЕП ЗУНУ

Детальніше >>
 
Вінницький навчально-науковий інститут економіки ЗУНУ та Вінницький фаховий коледж економіки та підприємництва ЗУНУ продовжують примножувати лісові насадження.

Вінницький навчально-науковий інститут економіки ЗУНУ

Детальніше >>