Вінницький коледж економіки та підприємництва ТНЕУ

"Ми є, ми – будемо"

"Ми є, ми – будемо" – ключові слова на відкритті МІЖНАРОДНОГО НАУКОВОГО ФОРУМУ до 90-х роковин Голодомору – геноциду Українського народу УКРАЇНА В ЕПОХУ ГОЛОДОМОРУ: ВЛАДА, ОПІР, ІДЕНТИЧНІСТЬ, 23 листопада. У фокусі Міжнародного наукового форуму – комплекс наукових проблем, пов’язаних із осмисленням багатовимірного феномену опору українського суспільства сталінській політиці творення голоду, а також обмін ідеями щодо популяризації наукового знання про Голодомор – геноцид Українського народу у публічній історії та шкільній історичній освіті. Саме під час проведення форуму було оголошено результати VIII Міжнародного міждисциплінарного конкурсу наукових і мистецьких робіт імені В. Маняка та Л. Коваленко та проведено нагородженя в @Українському домі. Дуже втішений і вкотре щиро радію досягненнями і відзнаками своїх студенток - Сьотка Марта та Ульяна, які своєю науковою роботою «Збірник кросвордів із національно-виховної тематики («Історія України. Голодомор»)» вибороли Диплом ІІІ ступеня, отримала винагороду 2 тис. грн на подальше поглиблення й поширення результатів наукової і творчої діяльності. Щиро дякую організаторам, команді Holodomor Research and Education Centre та особисто пані Liudmyla Hrynevych за її невтомну працю, енергію та мудрі настанови . Вітаю учасників та переможців конкурс! Ніколи не зупиняйтеся на досягнутому. Україна - була, є і БУДЕ!!!!


 
Писанка і крашанка

Писанка і крашанка

Детальніше >>
 
Всеукраїнська науково-практична конференція-2024

Вінницьким навчально-науковим інститутом економіки

Детальніше >>
 
20 березня та 5 квітня 2024р. студенти групи ПРвн-41 на чолі з Тетяною Вдовиченко та Ігорем Носальським відвідали Вінницький апеляційний суд.

Детальніше >>
 
Досягнення викладачів

Викладач історії та права ВСП Віницького фахового коледжу економіки та підприємництва ЗУНУ

Детальніше >>
 
Співпраця ВННІЕ ЗУНУ та ВФКЕП ЗУНУ з відділом розвитку об'єднань співвласників багатоквартирних будинків Вінницької міської ради.

Співпраця ВННІЕ ЗУНУ та ВФКЕП ЗУНУ

Детальніше >>
 
Вінницький навчально-науковий інститут економіки ЗУНУ та Вінницький фаховий коледж економіки та підприємництва ЗУНУ продовжують примножувати лісові насадження.

Вінницький навчально-науковий інститут економіки ЗУНУ

Детальніше >>