Вінницький коледж економіки та підприємництва ТНЕУ

В заклад до студентів спеціальності 053 «Психологія» була запрошена психотерапевтка, засновниця Міжнародної Психологічної Асоціації Проективних Методик Ольга Шабловська

Ми всі зараз переживаємо надмірний стрес. Війна шкодить фізичному та психічному здоров’ю. Ми тримаємось і адаптуємось до складних життєвих обставин, але часто потребуємо підтримки. Цього також потребує і студентська молодь. В складні часи вони стають більш вразливими й одинокими, тому саме зараз вони так потребують уваги та допомоги дорослих.

У підлітковому віці формується ментальний досвід особистості, виробляються індивідуальні способи сприйняття, запам’ятовування, мислення, які визначають шляхи набуття, накопичення, перероблення та використання інформації.

В заклад до студентів спеціальності 053 «Психологія» була запрошена психотерапевтка, засновниця Міжнародної Психологічної Асоціації Проективних Методик Ольга Шабловська, щоб поспілкуватися про ментальне здоров’я, збереження себе цілісною особистістю.

Відбувся живий діалог, під час якого говорили про дестабілізуючі та стабілізуючі компоненти в сучасних умовах. Разом із Ольгою Шабловською, Наталією Горлач та Мартою Ковальовою студенти виробили способи подолання стресу не лише для себе, а як рекомендації для усіх, хто їх потребує.

Способи подолання стресу:

- ресурсні емоційні стани, слухати музику;

- розпорядок дня, це допоможе не перевантажувати себе;

- фізична активність, мінімум 30-40 хвилин низької інтенсивності;

- добрий сон, під час сну наша психіка добре відновлюється;

- збалансоване харчування, їсти потрібно для відновлення, а не для зняття стресу;

- ресурсна діяльність, все, що нам приносить задоволення і співпадає з нашими цінностями.


 
Писанка і крашанка

Писанка і крашанка

Детальніше >>
 
Всеукраїнська науково-практична конференція-2024

Вінницьким навчально-науковим інститутом економіки

Детальніше >>
 
20 березня та 5 квітня 2024р. студенти групи ПРвн-41 на чолі з Тетяною Вдовиченко та Ігорем Носальським відвідали Вінницький апеляційний суд.

Детальніше >>
 
Досягнення викладачів

Викладач історії та права ВСП Віницького фахового коледжу економіки та підприємництва ЗУНУ

Детальніше >>
 
Співпраця ВННІЕ ЗУНУ та ВФКЕП ЗУНУ з відділом розвитку об'єднань співвласників багатоквартирних будинків Вінницької міської ради.

Співпраця ВННІЕ ЗУНУ та ВФКЕП ЗУНУ

Детальніше >>
 
Вінницький навчально-науковий інститут економіки ЗУНУ та Вінницький фаховий коледж економіки та підприємництва ЗУНУ продовжують примножувати лісові насадження.

Вінницький навчально-науковий інститут економіки ЗУНУ

Детальніше >>