Вінницький коледж економіки та підприємництва ТНЕУ

Зустріч з начальником Центрального міжрегіонального відділу Інституту національної пам'яті

28 грудня 2021 року, начальник Центрального міжрегіонального відділу Інституту, к.і.н. Богдан Галайко та головний спеціаліст відділу Олексій Серветнік провели робочу зустріч з директором Вінницького навчально-наукового інституту економіки Західноукраїнського національного університету, д.е.н., професором Борисом Погріщуком та директором Вінницького фахового коледжу економіки та підприємництва Західноукраїнського національного університету, д.е.н.. доцентом Наталією Добіжею.

Під час спілкування сторони поділились думками стосовно спільної реалізації заходів у сфері політики національної пам'яті та національно-патріотичного виховання у регіоні в 2022 році. Також, із керівництвом закладів було домовлено про напрацювання проєкту договору про співпрацю між Інституціями та орієнтовне його підписання на початку наступного року.

Принагідно, для інституту та коледжу було презентовано перший історичний мальопис УІНП "Оборона Замостя. Легенда про лопату" та інші найновіші видання УІНП.

Окрему вдячність за організацію зустрічі висловлюємо викладачу Вінницького фахового коледжу економіки та підприємництва ЗУНУ, історику Олександру Колеснику.

Дякуємо за цікаве і змістовне спілкування!

Сподіваємось на подальшу співпрацю!


 
Писанка і крашанка

Писанка і крашанка

Детальніше >>
 
Всеукраїнська науково-практична конференція-2024

Вінницьким навчально-науковим інститутом економіки

Детальніше >>
 
20 березня та 5 квітня 2024р. студенти групи ПРвн-41 на чолі з Тетяною Вдовиченко та Ігорем Носальським відвідали Вінницький апеляційний суд.

Детальніше >>
 
Досягнення викладачів

Викладач історії та права ВСП Віницького фахового коледжу економіки та підприємництва ЗУНУ

Детальніше >>
 
Співпраця ВННІЕ ЗУНУ та ВФКЕП ЗУНУ з відділом розвитку об'єднань співвласників багатоквартирних будинків Вінницької міської ради.

Співпраця ВННІЕ ЗУНУ та ВФКЕП ЗУНУ

Детальніше >>
 
Вінницький навчально-науковий інститут економіки ЗУНУ та Вінницький фаховий коледж економіки та підприємництва ЗУНУ продовжують примножувати лісові насадження.

Вінницький навчально-науковий інститут економіки ЗУНУ

Детальніше >>