Вінницький коледж економіки та підприємництва ТНЕУ

Навчання - це скарб, який слідує за своїм власником протягом всього свого життя.

11 травня 2023 року на базі Вінницького транспортного фахового коледжу було проведено олімпіаду з історії України серед здобувачів освіти всіх ЗФПО Вінницької області.

Такі заходи є незамінною частиною навчання. Взагалі, треба розуміти, що олімпіада – це саме те місце, де потрібно показати себе з найкращої сторони, де треба викластися на всі 100%, адже орієнтована на соціальний досвід студентів, їх здатність історично мислити, висловлювати власні погляди на події минулого й сьогодення, аргументувати свої думки, перевіряти й оцінювати власні знання. Бо ж той,хто не знає історії, той немає майбутнього. Цей предмет є надважливим. Адже історія – це ті знання, які дозволяють зберегти Україну, українську душу та українську історію.

За результатами Обласної олімпіади призове 1місце посіла Чумікова Анастасія, студентка 2-го курсу спеціальності “Економіка” (викладач Колесник О.В.) нашого навчального закладу. Тож вітаємо переможницю, зичимо подальших злетів. Так тримати.


 
Писанка і крашанка

Писанка і крашанка

Детальніше >>
 
Всеукраїнська науково-практична конференція-2024

Вінницьким навчально-науковим інститутом економіки

Детальніше >>
 
20 березня та 5 квітня 2024р. студенти групи ПРвн-41 на чолі з Тетяною Вдовиченко та Ігорем Носальським відвідали Вінницький апеляційний суд.

Детальніше >>
 
Досягнення викладачів

Викладач історії та права ВСП Віницького фахового коледжу економіки та підприємництва ЗУНУ

Детальніше >>
 
Співпраця ВННІЕ ЗУНУ та ВФКЕП ЗУНУ з відділом розвитку об'єднань співвласників багатоквартирних будинків Вінницької міської ради.

Співпраця ВННІЕ ЗУНУ та ВФКЕП ЗУНУ

Детальніше >>
 
Вінницький навчально-науковий інститут економіки ЗУНУ та Вінницький фаховий коледж економіки та підприємництва ЗУНУ продовжують примножувати лісові насадження.

Вінницький навчально-науковий інститут економіки ЗУНУ

Детальніше >>