Вінницький коледж економіки та підприємництва ТНЕУ

Круглий стіл зі стейкхолдерами на тему «Становлення конкурентоздатного практичного психолога у процесі навчання: реалії і перспективи».

31 жовтня 2023 року відбулося засідання круглого столу зі стейкхолдерами на тему «Становлення конкурентоздатного практичного психолога у процесі навчання: реалії і перспективи». У засіданні взяли участь викладачі циклової комісії правових та психологічних дисциплін спеціальності 053 «Психологія» та запрошені стейкхолдери. Практичний психолог М. Р. Кулик - реабілітаційного центру «Гармонія», наголосила на важливості застосування інноваційних психолого-педагогічних технологій у підготовці психологів, окреслила шляхи розширення можливостей практичного спрямування підготовки фахівців. У ході зустрічі було зосереджено увагу учасників на особливостях студентоцентрованого підходу та розвитку особистісно-професійних якостей майбутніх фахівців-психологів. За результатами зустрічі було вирішено періодично обговорювати зі стейкхолдерами потреби ринку праці та вносити їх до ОПП, організовувати зустрічі студентів, організувати проходження практики здобувачів освіти зі спеціальності 053 «Психологія» на базі організацій - партнерів, врахувати пропозиції стейкхолдерів при оновленні освітньо-професійної програми та навчального плану підготовки.


 
Писанка і крашанка

Писанка і крашанка

Детальніше >>
 
Всеукраїнська науково-практична конференція-2024

Вінницьким навчально-науковим інститутом економіки

Детальніше >>
 
20 березня та 5 квітня 2024р. студенти групи ПРвн-41 на чолі з Тетяною Вдовиченко та Ігорем Носальським відвідали Вінницький апеляційний суд.

Детальніше >>
 
Досягнення викладачів

Викладач історії та права ВСП Віницького фахового коледжу економіки та підприємництва ЗУНУ

Детальніше >>
 
Співпраця ВННІЕ ЗУНУ та ВФКЕП ЗУНУ з відділом розвитку об'єднань співвласників багатоквартирних будинків Вінницької міської ради.

Співпраця ВННІЕ ЗУНУ та ВФКЕП ЗУНУ

Детальніше >>
 
Вінницький навчально-науковий інститут економіки ЗУНУ та Вінницький фаховий коледж економіки та підприємництва ЗУНУ продовжують примножувати лісові насадження.

Вінницький навчально-науковий інститут економіки ЗУНУ

Детальніше >>